fejléc 0 fejléc 1 fejléc 2 fejléc 3 fejléc 4 fejléc 5

Horvátországi webkamerák

Horvátországi webkamera képe

Éppen keresgéltem valamit az interneten, amikor szinte véltlennek tűnő módon feldobott egy érdekes találatot a kereső. A webcamcroatia.com oldal volt az, és ahogy a neve is mutatja a horvátországi webkamerákat ígér. Első pillantásra tetszett, hogy nagyon sok kamerát ajánl, ráadásul egy gigantikus horvát térképen vannak bejelölve.

Sajnos azonban az oldal nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nekem nem sikerült megtalálni a webkamerákat, csak egy-egy lementett képet. További keresgélés után rátaláltam viszont erre a horvát nyelű oldalra: http://www.chorvatske.cz/istrie/pocasi-online-kamery.html

Itt a kis kamera ikonokra kell kattintani, és tényleg élő képeket nézhetünk meg. Kb 1-2. percenként frissülnek a képek. Alul egy visszaszámláló jelzi, hogy mikor jön az új kép. Többnyire a HAK, azaz a horvát autó klub kamerái érhetőek el itt, amik az autópályákat veszik. Mindenesetre jó látni, milyen most télen az ország, illetve nyáron az utazás előtt szintén hasznos lehet.

Ki vagyok én?

Szia!

Engem Tóth Balázsnak hívnak. Kicsit több a szabadidőm a kelleténél, ezért úgy döntöttem kipróbálom a magam az interneten és elindítottam ezt a blogot.

Itt megpróbálom bemutatni Horvátország szépségeit vidám, színes formában. Fogalmam sincs, hogy kell népszerűsíteni egy ilyen oldalt, de ha Neked tetszik, kedves látogató, kérlek mutasd meg a barátaidnak is.

És persze, minden tanácsot vagy kritikát szívesen fogadok, keress bátran.

Jelenlegi időjárás

Dubrovnik: Felhőtlen, 30 °C

Osijek (Eszék): Felhőtlen, 23 °C

Split: Felhőtlen, 31 °C

Zadar: Felhőtlen, 31 °C

Zagreb: Felhőtlen, 26 °C

Több időjárás és előrejelzés

Horvát Kuna árfolyam

Átváltandó összeg
*/?>